/ Fórumok /

Repülőnapok

Minden ami repülőnap... :D
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51., 52., 53., 54., 55., 56., 57., 58., 59., 60.,
61., 62., 63., 64., 65.
Sonka_papa 260358 2007. augusztus 10. 09:47
Válasz erre
Lesz aki élőben nézi netről ?
Smoke 260357 2007. augusztus 10. 09:41
Válasz erre
Remélem mindegyik előrejelzés rossz, vagy legalább ne essen, én is mindenféleképpen megyek holnap, de szeretném élvezni is, és nem csak butitott programot látni!
Majd holnap minden kiderül, és remélem mindenki derül, főleg az idő! :)
Köszi a segitséget!
Kellemes Repnapot!
Üdv.: Szabolcs
Bombraider 260356 2007. augusztus 10. 09:38
Válasz erre
Szia!
JamesBond barátunk beírta már:DD
www.makettinfo.hu/forum/forszoveg.php

Smoke!
Szopóág van olyankor...5féle időjárás előrejelzést nézek,van amelyiken "csak" felhős időt mondanak,többin zápor/zivatarokat. Bár vasárnapra van ahol vihart...Én tuti megyek,csak hát alacsony felhőalappal butított programot fognak repülni és abból is a függőleges manőverekből annyit látsz,hogy felhőbebe,felhőből ki:'(

üdv:bomb
Smoke 260355 2007. augusztus 10. 09:37
Válasz erre
Cébés 260354 2007. augusztus 10. 09:35
Válasz erre
Ez elég szomorú,egy nappal a rendezvény előtt...
Smoke 260353 2007. augusztus 10. 09:27
Válasz erre
Sziasztok!
Lenne egy bugyuta kérdésem! Mi van akkor ha az egész hétvégén esik az eső?
Highlander 260352 2007. augusztus 10. 09:16
Válasz erre
Hello!
Tudna valaki egy időrendi programtervet ideírni vagy linkelni? Ugyanis mindenhol csak a résztvevő nemzetek és gépek vannak feltüntetve, de hogy a nap során milyen gép mikor repül, azt nem lelem sehol.

Highlander
momi 260351 2007. augusztus 9. 12:30
Válasz erre
sziasztok!

Egy kis tudnivaló a Kecskeméti repnapról!!!

A helyszínre belépés rendje:

A helyszínre 6 kapun és 4 jegyellenőrző, beléptető ponton lehet belépni.
A beléptető pontokon a jegyet lyukasztással érvénytelenítik, ezzel egyidejűleg a jegy tulajdonosa egy csuklópántot vesz át, melyet a rendezvényen tartózkodás ideje alatt viselni köteles, ezt a helyszínen a biztonságiak ellenőrzik.

A csuklópánt színmegkülönböztetéssel, csak egy napra érvényes, csakúgy, mint a jegy.
A látogatók ebben az évben először, a fokozott biztonsági követelmények érvényesítésének jegyében, további két ellenőrző ponttal is számolhatnak, ahol a csuklópántok meglétét, viselését fogják ellenőrizni.

Biztosítás:

A rendezvényre jegyet váltók, valamint a közreműködők, ellátók és VIP vendégek biztosítási védelemben részesülnek.

A biztosítási díj úgyszintén benne van a jegy árában. A biztosítás feltételeiről részletes felvilágosítást kaphatnak a biztosítótársaság ügyfélszolgálati sátrában, a helyszínen.
A belépőjegy egyben biztosítási kötvényként is funkcionál, ezért kérjük, hogy a jegyet őrizze meg, ugyanis a biztosítótársaság szolgáltatási kötelezettsége csak a rendezvény területén tartózkodó és érvényes belépőjeggyel rendelkező látogatók irányában áll fenn.

Biztonsági előírások:

A jegy tulajdonosa a belépőjegy megvásárlásával elfogadja a rendezvény biztonsági szabályait, és tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők megkövetelhetik.

A belépőjegy és a csuklópánt együttes megléte igazolja a rendezvényen való jogszerű tartózkodást, ezeket a rendezők kérésére fel kell mutatni. A csuklópántot a rendezvény helyszínén való tartózkodás ideje alatt mindvégig viselni kell. A jegy, illetve a csuklópánt hiánya a rendezvényről való eltávolítást eredményezheti.

A belépőjegy és a csuklópánt másra át nem ruházható! Csak a kézen viselt (csuklóra rögzített) csuklópánt számít érvényesnek! A sérült, átragasztott, elvágott, a kézfejnél nagyobb átmérőre állított stb. csuklópánt érvénytelen! A megrongálódott, elveszett csuklópántok nem kerülnek pótlásra! Akinek nincs csuklópántja, annak el kell hagynia a helyszínt, amennyiben jegyet vesz, természetesen teljes jogú nézőként beléphet újra.

A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást kezdeményeznek.

A rendezvény területére petárdát, rakétát, bármiféle pirotechnikai eszközt, szúró-, vágó- és ütőtárgyat (kést), fegyvert, lőszert, sugárzó- és robbanóanyagot, kábítószert vagy bármit, ami mások testi épségét és a repülés biztonságát veszélyezteti, szigorúan TILOS bevinni!

Botrányos magatartás, alkohol vagy kábítószer hatása alatti befolyásoltság a rendezvényről való eltávolítással járhat. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a rendezvényt még érvényes belépőjegy birtokában sem látogathatja.

A rendezvény helyszínén videomegfigyelő rendszer működik.

A rendezvényre élő állat, valamint alkohol nem vihető be, annak kiszerelésétől függetlenül. Üdítőital és ásványvíz bevitelére is csak bontatlan műanyag palackos változatban lesz lehetőség.
Kérjük, hogy a csomagját ne hagyja őrizetlenül, amennyiben gyanús, őrizetlen csomagot, a rendezvény biztonságát veszélyeztető körülményt észlel, értesítse a legközelebbi rendezőt, vagy hívja a (+36 80) 949-555-ös ZÖLD SZÁMOT!

Kísérje figyelemmel a hangosbemondó közléseit, tartsa be a rendezők utasításait!

A rendezvényen a látogatók csak a korláttal, szalagkorláttal kijelölt – a nagyközönség részére nyilvános – területen tartózkodhatnak!

Hang-, kép- és videofelvétel csak a rendezvényen kiállított, illetve bemutatott eszközökről, a nagyközönség számára nyitott területekről készíthető. A rendezvényről bárki készíthet hang-, kép- és videofelvételeket, de a film (videó, DVD) kiadásának és forgalmazásának jogát fenntartjuk!

A katonai létesítmény egyéb részeiről, technikai eszközeiről bárminemű felvétel készítése tilos! Az ilyen felvételeket a rendezők elkobozhatják.
Az előírásokat megszegőket a rendezők, illetve a rendőrség eltávolíthatja a helyszínről.

Az itt olvasható rendszabályokat a jegy mellé kapott szórólap, valamint a helyszínen, a belépéskor átvett tájékoztató anyagok is tartalmazzák.

Közlekedés:
Az előző évek tapasztalatai alapján kérjük a rendezvényre érkezőket, hogy lehetőség szerint a tömegközlekedési eszközöket részesítsék előnyben. Amennyiben autóval érkeznek, figyeljék a közlekedési információs táblákat, és – ha egy mód van rá – a várost elkerülő utakat vegyék igénybe.

A tervek szerint a Kunság Volán Autóbusz-közlekedési Zrt. ebben az időszakban a városból, illetve a MÁV- és a Volán-pályaudvarról érkezők részére, az alkalomra megállapított díjszabással, repülőnapi járatokat indít, és a repülőtér felé közlekedő menetrend szerinti járatokat meg fogja erősíteni.

A rendezvény miatt Kecskeméten és annak körzetében elterelések, útlezárások várhatóak. A reggeli óráktól folyamatosan (a földön és a levegőből egyaránt) figyelemmel követjük a forgalom alakulását, kérjük, hogy az aktuális közlekedési helyzet megismeréséhez hangoljanak a 96,5 MHz-re, ahol a Gong rádió folyamatosan friss közlekedési információkat fog közölni.

A rendezvényre az M5 jelű autópályán érkezők a 90-es kilométerszelvénynél lévő Kecskemét-Dél lehajtónál térjenek le az autópályáról, és a leágazás után, az 54-es főút mentén kijelölt parkolókban helyezzék el autóikat. A parkolókból a közönség beszállítása, a program végén visszaszállítása autóbuszokkal történik.

A 44. számú főútvonalon érkezők számára a repülőtértől nem nagy távolságra lesz berendezve a parkoló, ahonnan úgyszintén Volán-buszok szállítják a helyszínre és onnan vissza a nézőket.

Az autóbuszokat a forgalomirányítók – mindkét parkoló esetében – a két végpontról, a parkolóból és repülőtértől, telítődésüktől függően indítják. Az ebben a forgalomban részt vevő autóbuszok jól látható jelzésekkel lesznek megkülönböztetve, kérjük, hogy a gépkocsijaikhoz történő zökkenőmentes visszajutás érdekében ezeket a jelzéseket szíveskedjenek megjegyezni.

A Cegléd irányából – a 441-es jelzésű úton – érkezők részére a repülőtér északi oldalánál, a bázis kerítésének közelében lesznek kialakítva a parkolók, ezekből gyalogosan tudják megközelíteni a nézők a helyszínt.

A „régi” 5-ös számú, valamint az 52-es számú úton érkezők figyeljék a parkolási lehetőségekről tájékoztató táblákat, és lehetőség szerint a legközelebbi parkolóban tegyék le gépjárműveiket.

Jó szórakozást, jó repülést mindenkinek! Horrido!
Momi
G-cart 260350 2007. augusztus 9. 11:00
Válasz erre
Sz.Szabi 260349 2007. augusztus 9. 10:55
Válasz erre
Sziasztok!

A vasmadarak csodálása mellett ha időtök és kedvetek engedi, akkor ugorjatok be a megnyitott hangárok egyikébe egy baráti csevelyre, ahol a Bolyai Klub települ vitrinnel és látványmakettezéssel. Személy szerint az MH Toborzó buszánál, "céges" keretben múlatom majd az időt, Bevetés Klubbozunk és szóróajándékozunk (ha minden igaz), érdemes arra "tévedni"...

Mindenkinek jó szórakozást, a szerencsésebbeknek pedig jó repülést kívánok!

Üdv.: Szabolcs
sang 260348 2007. augusztus 9. 09:37
Válasz erre
ugyan már.
nem is igaz magyar, aki nem "öli" a másikat.
van nekünk a puli, meg a matyóizé, rovásírás, visszafele nyilazás, árpádsáv, meg ez: nyomjuk le, alázzuk le a másikat. (a török átok, vagy mi...)
tehát hajrá, legyünk jó patrióták.
Mekett, teljesen igazad van.
Nagy Zoltán.
ui.:
én csak azt bánom, hogy a szívem csücskét, az F-14 A-B-D-t már sose fogom Kecskeméten látni. Brühühű
tényleg, látott valaki ilyet élőben, esetleg fotó is van róla?
Cébés 260347 2007. augusztus 9. 09:31
Válasz erre
Senkit nem akarok elkeseríteni,de azt mondják hogy egész hétvégén hideg,szeles idő lesz,folyamatos esővel,záporral.
Mekett 260345 2007. augusztus 8. 19:58
Válasz erre
Sziasztok!

Szeretnék a nagy nyilvánosság előtt bocsánatot kérni azoktól, akiknek valaha töröltem bármilyen hozzászólását!

Az elmúlt 24 óra történései végleg meggyőztek róla, hogy semmilyen okom, pláne jogalapom nem volt erre. Félő, hogy most is sikerült törölnöm egy csomó hasznos és a közérdeklődésre igényt tartó hozzászólást.
Megértem, ha a barátaim is megharagudnak rám aljas múltbéli szándékaim miatt, de szerencsére ennek már vége! Kérek mindenkit, hogy bátran csatározzon ezután a fórumon, a politikai anyázás éppoly kedves lesz nekem, mint a zsidózás, nácizás, sőt ha véletlenül kifogytunk a témából, a kutyát az udvarunkra szarató szomszédtól kezdve mindenkinek beszólhatunk! A lehetőségek korlátlanok!

Azokat a megátalkodottakat pedig, akik például más fórumokról jöttek ide, mert valamilyen velükszületett ferde hajlam folytán nem állhatják a civakodást, sértegetést, ezennel a fórum csendes többsége nevében felszólítom, hogy haladéktalanul és örökre hagyják el az oldalt! Nem kényszeríthetnek minket, hogy örökké csak békésn társalogjunk!!!

Takács Zoltán, Mekett
(igen, kiborultam...)
Samee 260344 2007. augusztus 8. 17:19
Válasz erre
Üdv mindenki!

Ma én is megvettem a jegyet, igaz csak szombatra, ha ua lesz a progi, vnap sztem felesleges.
Már csak a lejutás körüli zűrzavart kell tisztázni.

Samee
usaf 260343 2007. augusztus 8. 16:01
Válasz erre
Igen. Állítólag mindkét nap pontosan ugyan az a program!
Csak azt nem tudom hogy miért nem szerveztek be egy C-17-est kecskemétre?! :-(
SSgt.Chris 260342 2007. augusztus 8. 15:44
Válasz erre
Hát vasárnap, mert arra van ingyenjegyem :-D.
SSgt.Chris 260341 2007. augusztus 8. 15:43
Válasz erre
Üdv! Ebben az évben elhalasztásra került egyenlőre a szokott időpontól (július), mert év elején még nagyon sok ilyen-olyan program volt betervezve a táncrendbe, így ez nem fért volna bele. Most úgy néz ki talán szeptember tájékán. Ebbe persze még sokminden beleszólhat, de a kulcsszó: C-17! :-))) Egész jó kis cikk van az Aranysasban az előttünk álló lehetőségekről.
Bombraider 260340 2007. augusztus 8. 15:40
Válasz erre
Szia!
Mind2nap ugyan az lesz a program! Melyik nap jöttök?:)

üdv:bomb
SSgt.Chris 260339 2007. augusztus 8. 15:38
Válasz erre
Ja, kérdezni akartam, hogy lentebb beírta JamesBond kolléga a kecsói repnap feltételezett programját. Ez most mindkét napra igaz? Vagy esetleg valami változás ezzel kapcsolatban? Jó lenne kb. előre sejteni, hogy mi hogy lesz, ne ott kelljen fájó szívvel döntenem. :-)))
Miggyuri 260338 2007. augusztus 8. 15:37
Válasz erre
Mikor lesz/volt nyílt nap Pápán?
Bázisnap=nyílt nap?
Miggyuri
SSgt.Chris 260337 2007. augusztus 8. 15:32
Válasz erre
Szia! :-) Magamba mélyedtem. Visszaolvasva már látom, hogy mi volt a bibi. Cébés és én NYÍLT napról beszélgettünk. Az ugye nem feltétlenül jelent REPÜLŐNAPOT, ugye? Mert arra senki sem asszociált, téged leszámítva.
Egyébként ettől függetlenül, ha megszervezésre kerül, szerintem sokakat érdekelhet, a ma már muzeális értékkel bíró egykori félelmetes vasmadarak kézzelfogható közelsége. Egy katonai objektumba való bejutás mindig élmény annak aki az év nagy részében max. kívülről vethet pár, kíváncsi pillantást. És persze nekünk is büszkeség, ha látjuk kíváncsiak ránk az emberek. Peace!
Mpower 260336 2007. augusztus 8. 15:14
Válasz erre
áhá, értem. azt hittem ezek valami repülőalkalmatosságok becenevei, mint a csirkecomb.
Stefan 260335 2007. augusztus 8. 14:25
Válasz erre
Igen, ez érdekelne engem is. Ha jól emlékszem, akkor a helikopter rotorok egyformára beállításához kell a cirokseprő nem? Egyszer láttam ilyet. Be volt színes csíkokkal jelölgetve és forgatták a rotort, ha valamelyik más színű volt (vagyis nem volt egyforma az állásszöge), akkor utána állítottak. Jól emlékszem, vagy az valami tökmás nevű cucc? A féktuskóval kapcsolatban -ha nem a kereket kitámasztóról van szó, nekem sincs tippem.
Robidoki 260334 2007. augusztus 8. 14:25
Válasz erre
Uraim!
Nem akartam ,de tényleg nem akartam ekkora vitát!
Egészen egyszerűen abból indult ki az egész,hogy felreppent egy "pápai"repülűnap esetleges megrendezése.
Erre reagálva mondtam azt az ominózus féktuskós,cirokseprős (szerintem nem egy katasztrófális )megjegyzésem.
Ezt akkor szokás mondani,amikor egy reptéren már-(még)-nincs semmi,de elhagyott féktuskó (a kerék elé-mögé, szokás tenni,és seprő)az mindíg akad.(ez kissé bujtatottan annyit jelent,hogy nem nagyon van mit bemutatni)
Miért nem veszitek észre,hogy nem személyeskedtem?

Akit pedig megbántottam,attól bocsánatot kérek!Feltéve ha Ő,vagy Ők is magukba néznek,és nem ringatják magukat és másokat káros illúziókba a lehetőségeket illetően.

U.I.sokan tudjuk azt,hogy egy repnap megrendezése mennyi előkészítő munkával jár.De biztos vagyok abban is,hogy a bennfentesek közül is akad aki csak azt látja hogy repül 10-20 gép aztán OK.vannak kolegáim,akik napok óta csak ruháért járnak haza.

Mégegyszer ezer bocs!ÉS 1 anyamedve!

Ami ezek után jött,azt nem
Archy 260304 2007. augusztus 7. 12:45
Válasz erre
Bennfentesek!
Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik oldalszámú spanyol Hornet jön? És a statikus soron is kint lesz, vagy csak a rács mögül lehet fotózni az zónában?
Köszi!
Áron
exec 260302 2007. augusztus 7. 07:39
Válasz erre
Én ugyan indén nem megyek, de talán érdemes elgondolkoznotok egy tapasztalatomon.
Amikor kocsival voltam (többször is) akkor oda felé még csak - csak, azaz kevesebb mint egy óra sorállás, de hazafelé szopás volt. Aztán legutoljára MÁV-val mentem. Kecskemét pályaudvarról 300 Ft-ésr oda vissza csuklós buszok visznek. Soha ilyen gyorsan nem jártam meg a haza utat, mint akkor. Vonatok meg sűrűn vannak, Szeged felől is óránként, Szolnok felől is sűrűn, Ceglédiek is, 20 percnél többet nem kell várni. Kőbánya kispest máv állomásnál pedig nagyon jól lehet parkolni. :)

Ez csak tipp, aztán lehet, lesz aki kipróbálja.

üdv.
exec
SSgt.Chris 260301 2007. augusztus 7. 07:18
Válasz erre
Ez tulajdonképpen még az NDK-s időkből való díszfestés, ha minden igez, pont a Mi-24P-k kivonása alkalmából került felfestésre. Aztán most, hogy "hamvaiból" feltámasztásra került a gép, immár a magyar ékkel.
Archy 260300 2007. augusztus 7. 02:00
Válasz erre
Elektro!
Igen, szombaton G'cart+Én, és még két kollégája.
Minél korábban érsz, annál több esélyed van az életbenmaradásra. Másik, hogy lehet értelmesebb Kecskemét-Északnál lejönni az M5-ösről, és Észak felől megközelíteni a várost, mert a déli elkerülő nagyon hamar bedugul. Talán 7 körül ez a veszély még nem fenyeget. Xcraft mondta, hogy ő csinálta azt, hogy otthagyta a kocsit a belvárosban, és kiment busszal. Ez is megoldás lehet. Én azért elviszem nagybátyám MOL-os belépőjét, nem borotválkozom, és ha kell esetleg felállunk a gázfogadóhoz :)
Vicett félretéve arra figyeljen mindenki, hogy repnapos kijelölt parkolóban nem kell fizetni. Mert a securytisek, és a sárgaingesek bizony elkérik az ezrest. Pedig a belépő felmutatása (vagyis azér a papírfecnié, amit a lottózóban adtak) elég kell hogy legyen. De ez csak a kijelölt parkolókra igaz.
Áron
Elektrolakatos 260299 2007. augusztus 6. 22:53
Válasz erre
Árcsi!

Akkor azt mondod miél korábban annál jobb?Ti is szombaton jöttök?
Archy 260298 2007. augusztus 6. 20:56
Válasz erre
román színekben?

Imi!
7-re ajánlatos odaérni. Mert aztán néhány perc alatt feltorlódik kb 5 km-es sor, és onnan halál. Mi két éve akkor mentünk át az M5-ös alatt, amikor kezdtek a leállósávon torlódni a kocsik. hatalmas mázlink volt, de még így is araszoltunk a dugóban kb egy órát. Pedig ha jól emlékszem fél8 körül értünk oda, és 8-tól volt kapunyitás.
Áron
lucky 260297 2007. augusztus 6. 20:27
Válasz erre
imi!
A két program többé-kevésbé egyforma szokott lenni, bár vannak olyan csoportok akik csak az egyik napon repülnek.
Az időjárás is befolyásolhatja a progit( szél, felhőzet).
A staikus sor az nem változik.
Úgy tervezz h időben odaérj, mert a tudnivalókból ( ld Jetfly) arra következtetek, h nagy lesz a sorban állás!Aztán oda is kell érni a futópálya mellé.
imi 260296 2007. augusztus 6. 18:34
Válasz erre
huhúúú ma megvettem én is a jegyeket.
mivel ez az első ezért nem tom hogy megy, mind két nap ugyan az a program?
ha nem akkor melyik nap érdemesebb menni?
köszi előre is a segítséget.
üdv
imi
Robidoki 260295 2007. augusztus 6. 16:21
Válasz erre
Új kép06
Új kép06

Repnapi festés?
Robidoki 260294 2007. augusztus 6. 07:32
Válasz erre
Aki szereti a TÜSKÉT rossz ember nem lehet!
Cébés 260293 2007. augusztus 5. 21:34
Válasz erre
Én is a katonaira gondoltam.
Semmi bajom a polgári repüléssel,örülök hogy részese lehetek,de belül valami azt súgja hogy ez nem az igazi.Azt hiszem Doki,én leszek a második jelentkező!!!Még ha nem is vesznek be a csapatba.

Ja,hogy ez a repülőnapok topic? bocsi!!

Cébés
Robidoki 260292 2007. augusztus 5. 20:12
Válasz erre
Nem a polgáriról van szó,hanem a katonairól!!!
Akkor én leszek az első jelentkező!!!
És azt hiszem hogy be is vesznek a csapatba.
Cébés 260291 2007. augusztus 5. 19:51
Válasz erre
Nem biztos forrásból,de én is tudok róla :)
Féktuskózást nem vállalok mert már unom:) de a cirokseprő jöhet

Cébés
Robidoki 260290 2007. augusztus 5. 19:32
Válasz erre
Például mehetnétek két -három kört a féktuskókkal,vagy cirokseprővel egy pár áthúzás!
Képzeljétek,nem biztos forrásból,de felreppent egy nemrég bezárt reptér megnyitása.

Üdv a többieknek!
Doki
usaf 260289 2007. augusztus 5. 12:49
Válasz erre
Igen lesz makett pult! Nem is egy! kb 4-5 külőnböző árus!
ati27 260288 2007. augusztus 5. 10:39
Válasz erre
Hmm srácok! De amlékszem arra a repülőnapra! Nagyon érdekes volt ez a légiharc imitáció! és persze a "sárga 21-es" Ez a repülőnap ha jól tudom, a 2. vagy a 3. lehetett. Szerintem akkor még sokszínűbbek voltak. Emlékszem még a mig 21-23 F111 f4 f15 f16 és persze az örök sztár harrier! A thunderbirds-et sajna nem láttam, mert az első repülőnapról lecsúsztam, ha jól emlékszem 91-ben. A2.-ra eljutottunk, addig kérleltem az öregemet. Utána már nem kellett :) mert őt is megfogta :) Azóta sajnos egy kecskemét kimaradt, meg sajna a mostani is kifog, mert svédbe vagyok. Ez viszont nem sajnos :)
Cébés 260287 2007. augusztus 5. 09:13
Válasz erre
Sajnos ez így van.Júni vagy Júliusra tervezték,akkor nem jött össze.Remélem szeptemberben tényleg összejön.De ha valaki be akar menni akkor össze kell szedni egy kis csapatot,és a parancsnoknál lobbizni.Vagy épp fordítva.Erre is van lehetőség csak élni kell vele.

Cébés
SSgt.Chris 260286 2007. augusztus 5. 08:39
Válasz erre
Üdv Cébés! Nem ismerem az informátorod, de egyenlőre azt hiszem nagyon is homályos ez a szeptemberi nyílt nap. Nagyon-nagyon sok mindentől függ még. :-(
Cébés 260285 2007. augusztus 4. 21:43
Válasz erre
Elektrolakatos 260284 2007. augusztus 4. 20:57
Válasz erre
No ma én is beszereztem egy gyerek és egy felnőtt belépőt!
Gébics 260283 2007. augusztus 4. 20:42
Válasz erre
Sziasztok!
Csak azt szeretém tőletek kérdezni-hátha van köztetek bennfentes-,hogy Kecskeméten most lesz-e majd "makett pult"?(Mármint ahol vásárolni lehet,mert akkor úgy készülök.)
Köszi
Gábor
Propellerfanatic 260282 2007. augusztus 4. 12:08
Válasz erre
X!
Igazad van! Valamelyik évben a bejátat felé ballagtunk, és egy tökéletlen 29-es elhúzott a fejünk, és a parkoló autók felett, mert akkor szállt fel. Nagyjából az összesnek beindult a riasztója, néhány embernek pedig kellett új alsógatya. Érdekes módon egy-két percig mindenki azt mondogatta: "Ez hülye!"
Még most is lúdbőrözök, ha eszembe jut. :))
Csillagvadász 260281 2007. augusztus 4. 11:14
Válasz erre
Üdv Urak!
Kis képes beszámoló a párizsi Le Bourget kiállításról az alábbi linken:
kep.tar.hu/kallair/50510905
Üdv:
CSV
Cébés 260280 2007. augusztus 4. 11:05
Válasz erre
youtube.com/watch

Bárcsak ilyet is láthatnánk...

Tegnap Pápán jártam és a reptéren azt az információt kaptam hogy szeptemberben nyílt nap lesz!!!

Cébés
Cébés 260279 2007. augusztus 4. 10:59
Válasz erre
youtube.com/watch

kis kedvcsináló...
Robidoki 260278 2007. augusztus 4. 05:50
Válasz erre
Fontolgatja a RED-BULL hogy reklám célból MI-24P -eseket vásárol,(bérel)
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51., 52., 53., 54., 55., 56., 57., 58., 59., 60.,
61., 62., 63., 64., 65.